Airco Vision, de airco expert!

Onze klanten blijven verrassen met unieke merken en scherpe prijzen, dat is waar wij elke dag voor gaan!

De vraag naar airconditioners neemt steeds meer toe, met de webshop willen wij iedereen een passende airconditioner aanbieden. Graag staan wij u te woord om u een klimaatbewuste en aangename leef-/werkomgeving te realiseren. Zo kunt u de steeds warmere zomers heerlijk koel doorkomen en het `s winters behaaglijk warm maken.

Kiest u voor zelfmontage? Dan bieden wij een ruime keuze aan montagematerialen en kunnen u aan een partner linken voor het in gebruik stellen van uw airconditioner. Dit wat bij de overheid verplicht wordt gesteld. Deze  partners zijn F-gassen gecertificeerd. Tevens kunnen u naast onze website ook telefonisch advies krijgen van onze support afdeling.

Uiteraard heeft u ook de keuze om de montage en in gebruik stelling van de airconditioner geheel door onze  F-gassen erkende installateurs te laten verzorgen.

Daarnaast beschikken wij over een service afdeling die ook na installatie het onderhoud en service kunnen uitvoeren. Mocht u hiervoor een keuze maken dan kunt u wellicht de garantie periode verlengen. Vraagt u naar de voorwaarden.

Ons deskundig team helpt u graag met het maken van een keuze en beantwoordt met alle plezier uw vragen!

Waarom Airco Vision

  • Scherpe prijzen
  • Uniek merk alleen door Airco Vision te verkrijgen
  • Optie voor andere merken
  • Snelle levering of af te halen op locatie
  • Veilig winkelen en betalen